shutterstock_328632353.jpg

EGHI-info

Formulieren, voorwaarden & informatie

Wij zijn EGHI

We horen je denken; EGHI? Wat is er gebeurd met Van Egmond Van Hirtum? Helemaal niets. Maar de meeste klanten en collega's vinden die naam wel een mondvol. En wat afstandelijk en formeel, terwijl we juist dichtbij zijn, persoonlijk en informeel. We kennen onze regionale klanten, en zij kennen ons. Persoonlijk contact staat voorop, en we spreken elkaar aan met een respectvolle 'je'. Dus als jullie én wij het makkelijker vinden om EGHI te zeggen, dan vinden wij het prima. Dus daarom: EGHI! (En we luisteren uiteraard ook nog steeds naar Van Egmond Van Hirtum)

Met elkaar Habithuis

‘Wij’ zijn Van Egmond Van Hirtum, Max Sedelaar Makelaars, Freek Hypotheek en Regiobank. Aanvullende en versterkende expertises onder één dak; Habithuis.

Wij denken en doen vanuit één visie en één gedeeld doel; het allerbeste product, met de allerbeste service voor een eerlijke prijs. Voor ál onze klanten. Bij Habithuis geloven we dat onafhankelijk en deskundig advies over wonen, geldzaken en verzekeringen onze klanten helpt om zorgenvrij te kunnen leven. Zo kunnen zij zelf invulling geven aan hun eigen unieke ‘Ruimte om te Leven’. Zorgeloos en met het volste vertrouwen dat zaken goed geregeld zijn én blijven.