huis-te-koop

Huizen te koop Rijnsburg

Ontdek hoe wij voor jou klaar staan en maak kennis met het aanbod

Koopwoningen in Rijnsburg

Een huis kopen doe je niet iedere dag. Een spannend én belangrijk proces, waarin je graag persoonlijk en goed begeleidt wordt door een ervaren makelaar. Ben je in Rijnsburg op zoek naar ervaren makelaars die daarin voor jou klaar staan? Dan hoef je niet verder te zoeken. De makelaars van makelaardij Van Egmond Van Hirtum staan in Rijnsburg graag voor jou klaar. 

Van hypotheek naar housewarming

Wij van EGHI kunnen je in iedere fase van het koopproces bijstaan. Met deskundig advies, met de juiste tips, met onderhandelingen, met de financiering, etc. Ok, dromen en wensen én die housewarming doe je natuurlijk helemaal zelf. Maar verder helpen we je graag. Wij kennen de regionale woningmarkt in Rijnsburg namelijk als geen ander! Bel of stuur een bericht; we staan voor je klaar!

Heb je al een huis gevonden en heb je in de onderhandelingsfase hulp nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Nieuw in ons aanbod

00 hoofdfoto.jpg
Meer informatie
Nieuw

Acaciapad 9

Rijnsburg

  4 Kamers
  116 m² Woonoppervlak
  132 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1972

€ 325.000,- k.k.
02.jpg
Meer informatie
Nieuw

Kuyperstraat 67

Katwijk ZH

  3 Kamers
  77 m² Woonoppervlak
   m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1968

€ 219.500,- k.k.
01.hoofdfoto2.jpg
Meer informatie
Beschikbaar

Zeeweg 68

Katwijk ZH

  6 Kamers
  130 m² Woonoppervlak
  318 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1922

€ 545.000,- k.k.

Wat ons zo uniek maakt

We duiken erin! Je krijgt één vast aanspreekpunt, maar het hele team gaat voor je aan de slag.

Als je een huis koopt of wilt kopen in Noordwijk, Katwijk, Valkenburg, Oegstgeest en Leiden staan de ervaren makelaars van EGHI voor je klaar. Zij kennen de regionale woningmarkt namelijk als geen ander. Een huis kopen met EGHI als aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld en zorgen. Een huis kopen met EGHI als aankoopmakelaar bespaart je tijd, geld en zorgen.

Maak een afspraak!