makelaar

Makelaar Katwijk

Van Egmond Van Hirtum, ervaren makelaar voor regio Katwijk

Een huis kopen of verkopen doe je niet iedere dag. Een spannend én belangrijk proces, waarin je graag persoonlijk en goed begeleidt wordt door een ervaren makelaar. Ben je in Katwijk op zoek naar ervaren makelaars die daarin voor jou klaar staan? Dan hoef je niet verder te zoeken. De makelaars van makelaardij Van Egmond Van Hirtum staan in Katwijk graag voor jou klaar. Van de zoektocht op Funda tot taxatie, van financiering tot vraagprijs, van onderhandelen tot de opleverdatum.

 

 

Een huis kopen in Katwijk?

Bij het kopen van een huis in Katwijk komt veel kijken. Dus is het belangrijk dat je goed voorbereid te werk gaat. En daar kunnen wij je zeker bij helpen. Wij van EGHI kunnen je namelijk in iedere fase van het koopproces bijstaan. Met deskundig advies, met de juiste tips, met onderhandelingen, met de financiering, etc.

Heb je al een huis in Katwijk gevonden en heb je in de onderhandelingsfase hulp nodig? Ook dan staan we voor je klaar.

Nieuw in ons aanbod

00 hoofdfoto.jpg
Meer informatie
Nieuw

Acaciapad 9

Rijnsburg

  4 Kamers
  116 m² Woonoppervlak
  132 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1972

€ 325.000,- k.k.
02.jpg
Meer informatie
Nieuw

Kuyperstraat 67

Katwijk ZH

  3 Kamers
  77 m² Woonoppervlak
   m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1968

€ 219.500,- k.k.
01.hoofdfoto2.jpg
Meer informatie
Beschikbaar

Zeeweg 68

Katwijk ZH

  6 Kamers
  130 m² Woonoppervlak
  318 m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1922

€ 545.000,- k.k.

Je huis in Katwijk verkopen?

Wil je je huis in Katwijk verkopen? Wij van Van Egmond van Hirtum makelaars zijn ervaren professionals en hebben jou wat te bieden bij de verkoop van je woning in Katwijk:

  • Taxatie van de woning
  • Vaststellen van de verkoopprijs
  • Aanbieden van de woning via Funda
  • Aanbieden van de woning via de EGHI website
  • De presentatie van je woning is heel belangrijk
  • Professionele fotograaf. De juiste foto’s maken jouw huis nog aantrekkelijker
  • Actieve inzet van social media als verkoopkanaal
  • Aandacht en meedenkkracht

  • Lees meer over ‘huis verkopen

Wat ons zo uniek maakt

We duiken erin! Je krijgt één vast aanspreekpunt, maar het hele team gaat voor je aan de slag. Daarbij zetten wij ook al onze kanalen in. We gebruiken daarvoor onder andere ons uitgebreide netwerk én social media.

Een huis kopen of verkopen met EGHI als aankoop- of verkoopmakelaar bespaart je tijd, geld en zorgen. Ook als je een huis koopt of verkoopt in Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Oegstgeest en Leiden staan de ervaren makelaars van EGHI voor je klaar. Zij kennen de regionale woningmarkt namelijk als geen ander.

 

Maak een afspraak!

Je huis in Katwijk taxeren?

Het is mogelijk om door een van onze taxateurs je huis in Katwijk te taxeren en de marktwaarde vast te laten stellen (de huidige waarde bij koop of verkoop) en/of de herbouwwaarde (wat het kost om het huis gelijkwaardig nieuw te laten bouwen). Je huis taxeren is in sommige gevallen zeer aan te raden of zelfs verplicht. Tevens kunt u onze, bij het NWWI aangesloten taxateurs, in Katwijk ook inschakelen voor de taxatie van een bedrijfspand.

Wij geven 100% garantie dat het taxatierapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties.

Wat voor huis zoek je? Mogen wij je helpen bij de verkoop van je huis? Of wil je direct een taxatie voor je huis aanvragen?

Vul het contactformulier in en wij gaan direct voor je aan de slag!