Een huis taxeren?

Een huis taxeren?

De waarde van je pand: snel en deskundig

Woning taxeren

Een huis vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Waarde die afhankelijk is van veel factoren, zoals ligging, indeling, bouwjaar, staat van onderhoud, gebruikte materialen, oppervlak perceel, bouwkundige aspecten, etc. Het is mogelijk om door een van onze taxateurs je huis te taxeren en de marktwaarde vast te laten stellen (de huidige waarde bij koop of verkoop) en/of de herbouwwaarde (wat het kost om het huis gelijkwaardig nieuw te laten bouwen).

Wanneer een taxatierapport?

Bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek is een actuele en gevalideerde taxatie voor de bank of andere financieringsinstelling vaak een vereiste. Om de maximale financiering te kunnen bepalen, moeten ze de waarde van de woning weten.

Ook bij het oversluiten van een hypotheek is een taxatierapport verplicht.

Als je zelf je droomwoning hebt gevonden kan het heel verstandig zijn om een taxatie te laten verrichten. Dan weet je wat de waarde van de woning is. En kun je zelf kiezen wat de woning jóu waard is. Dat helpt in de onderhandelingen.

Als je de hypotheek wilt verhogen of een lening af wilt sluiten voor verbouwing van de woning.

Voor het vaststellen van de herbouwwaarde (kan een vereiste zijn van de verzekeringsmaatschappij).

Bij het verdelen van de waarde van de woning (bijvoorbeeld bij echtscheiding of erfenis).

Bedrijfsonroerend goed

We zijn niet alleen thuis in de taxatie particuliere woningen. U kunt ons ook inschakelen voor de taxatie van een bedrijfspand. We kennen de regionale zakelijke markt en relevante marktontwikkelingen. 

Erkende taxateurs

Wij werken uitsluitend met erkende taxateurs. Dus het taxatierapport wordt altijd opgemaakt door een taxateur die is ingeschreven in een van de taxatieregisters: SCVM of VastgoedCert én aangesloten is bij het taxatiekeurmerk NWWI. Bovendien zijn al onze samenwerkende taxateurs aangesloten bij een brancheorganisatie (NVM, VastgoedPro of VBO).

NHG en/of NWWI taxatie

Al onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI. Daardoor worden al onze taxatierapporten door álle geldverstrekkers en NHG (Nationale Hypotheek Garantie) geaccepteerd.

100% garantie

Wij geven 100% garantie dat het taxatierapport voldoet aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en dat het taxatierapport voldoet aan de geldende norm voor taxaties. Mocht het taxatierapport om wat voor reden dan ook tóch niet geaccepteerd worden, dan krijg je direct een gratis hertaxatie.

Wil je weten wat de taxatiekosten zijn? Of direct een taxatie voor je huis aanvragen? Bel 071-402 41 41 of stuur een e-mail naar info@eghi.nl Ook kun je via het contactformulier een terugbelverzoek indienen.

Nieuw in ons aanbod

01 Hoofdfoto 1.jpg
Meer informatie
Nieuw

Thorbeckestraat 36

Katwijk ZH

  3 Kamers
  110 m² Woonoppervlak
   m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1970

€ 269.000,- k.k.
01 hoofdfoto.jpg
Meer informatie
Nieuw

Piersonstraat 22

Katwijk ZH

  2 Kamers
  50 m² m² Woonoppervlak
   m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1983

€ 192.5000,- k.k
01 Hoofdfoto.jpg
Meer informatie
Nieuw

Rijnmond 66

Katwijk ZH

  4 Kamers
  76 m² m² Woonoppervlak
   m² Perceeloppervlak
  Gebouwd in 1952

€ 229.000,- k.k

Wat voor huis zoekt u? Vul bij dit formulier uw wensen in en wij gaan meteen voor u aan de slag!

Heeft u uw huis al gevonden en heeft u daar in de laatste fase hulp bij nodig? Of wilt u samen met ons zoeken naar uw droomhuis? Neem gerust contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer over ons en onze tarieven. Wij kennen de regionale woningmarkt in Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Oegstgeest en Leiden namelijk als geen ander!

Wat ons zo uniek maakt

We duiken erin! U krijgt één vast aanspreekpunt, maar het hele team gaat voor u aan de slag. Als we weten wat uw wensen zijn zetten wij al onze kanalen in. We gebruiken daarvoor ons netwerk én social media.

Jouw huis taxeren?

Een huis taxeren met EGHI als taxateur bespaart u tijd, geld en zorgen.

Maak een afspraak!