Beeklaan 222 - Noordwijk

Woonoppervlak 91 m²

Aantal kamers 4

Bouwjaar 1968

Type woning appartement

Is dit misschien uw nieuwe woning?

Dit royale 4 kamer hoekappartement met ruim en zonnig balkon, wijds uitzicht over de landerijen is gelegen op de 2e woonlaag, bereikbaar met lift, praktisch ingericht en biedt veel mogelijkheden om de woning naar uw eigen inzicht aan te passen.

Indeling: entree, afgesloten centrale hal met aan de buitenzijde bellentableau en brievenbussen. U neemt de lift of trap naar de 2e etage.

Bij het betreden van het appartement ervaart u de ruime opzet. Grote hal met diverse bergkasten. Hier bevindt zich tevens de videocom; zo kunt u zien wie er beneden aanbelt! De woonkamer is licht en ruim. Er is een deur die toegang geeft tot het balkon. De gesloten keuken is v.v. een recht keukenblok met diverse losse apparatuur, waaronder een separate boiler (mogelijkheid om keuken bij kamer te betrekken). De aansluiting voor was apparatuur bevindt zich in de keuken. Ook vanuit de keuken is het balkon bereikbaar.

Het balkon is ruim en gelegen op het zuiden; u kunt hier gezellig met meerdere mensen vertoeven. Als de zon er is, kunt u er hier volop van genieten.

Het fijne van deze woning is, dat er wel 3 slaapkamers zijn; 2 prima kamers, geschikt als logeer-, studie- of slaapkamer en de 3e kamer is de hoofdslaapkamer. Hier is genoeg ruimte voor een 2 persoonsbed en een kast(enwand). Er is een deur die rechtstreeks toegang geeft tot de badkamer.

De badkamer heeft goede afmetingen en is v.v. licht tegelwerk, een douchecabine, bidet, wastafelmeubel en tevens vindt u hier de (nieuwe, ongebruikte) boiler voor de warmwater voorziening. Het toilet is ruim en separaat van de badkamer.

Op de begane grond is de verrassend ruime, inpandige berging v.v. elektra.

De Vve is actief en gezond. Het appartementen gebouw is door de jaren heen gerenoveerd en gemoderniseerd waar nodig. Er is een meer jaren onderhoudsplan. De mooi aangelegde, gezamenlijke tuin wordt onderhouden door een tuinman.

Aantrekkelijk is voorts de gunstige ligging ten opzichte van het centrum met diverse winkels op loopafstand, een uitgebreide supermarkt binnen 200 m en het strand van de levendige badplaats Noordwijk op enkele fietsminuten.

Bent u benieuwd? Wij leiden u graag rond in deze fijne woning.

Over deze woning

Aanvaarding In overleg
Soort bouw Bestaande bouw
Soort dak Plat dak, bitumineuze dakbedekking
Inhoud 291
Isolatie Dubbel glas
Verwarming Blokverwarming
Warm water Gasboiler
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren
Bezichtiging aanvragen

4 kamer hoekappartement met ruim, zonnig balkon en wijds uitzicht over de landerijen!

Beeklaan 222