shutterstock_473619469.jpg

Jouw post digitaal of op papier?

Ontdek het gemak van polissen en facturen online

Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening voor jou te verbeteren. We vinden het belangrijk dat jij jouw post ontvangt op de manier die jij wilt. Digitaal of op papier, je bepaalt het zelf. Dit doen wij samen met Postex, een innovatief bedrijf dat deze dienstverlening al jaren aanbiedt.

Wat is er veranderd?

De correspondentie die je van ons heeft gekregen is voorzien van een voorblad. Op dit voorblad staat een unieke code. Voer deze code hieronder in en druk op de knop document bekijken. In de digitale omgeving kan jij jouw post bekijken en je factuur betalen. Wil jij jouw post in het vervolg helemaal digitaal ontvangen? Wijzig dan je ontvangstvoorkeur. Het eerstvolgende bericht ontvang je dan zoals jij wilt: digitaal!

Betrouwbaar en veilig

Het ontvangen van berichten via Postex is betrouwbaar en veilig. Postex hanteert strikte privacyvoorwaarden en zal jouw gegevens zorgvuldig behandelen. Meer informatie over Postex vind jij hier. Twijfel je aan de echtheid van de poststukken of heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op.