Succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen

verantwoord risico's nemen

Zakelijke verzekeringen

Risico’s nemen hoort bij succesvol ondernemen. Je kunt nu eenmaal niet alles zeker weten. Het is essentieel dat je goed nadenkt over de risico’s en onzekerheden die je -financieel- wilt afdekken. Er zijn immers risico’s die de bedrijfscontinuïteit ernstig in gevaar kunnen brengen. Als onafhankelijk assurantie-adviseur voor het midden- en kleinbedrijf helpt EGHI je graag om de risico’s voor je bedrijf in kaart te brengen en zo kostenefficiënt mogelijk af te dekken. Of niet, maar dan neem je in ieder geval een weloverwogen besluit en voorkom je mogelijk onaangename verrassingen.

Risicoanalyse

Geen bedrijf is hetzelfde. Elk bedrijfstak heeft met zijn eigen bedrijfsrisico’s te maken. Met onze expertise op het gebied van risicomanagement, kunnen wij een heldere analyse maken van de risico’s die jouw bedrijf loopt. We verdiepen ons in alle aspecten en bepalen gezamenlijk de zakelijke doelstellingen. Vervolgens inventariseren we welke gevaren het voortbestaan van je business kunnen aantasten, welke preventiemaatregelen je kunt nemen én welke risico’s met onverwachte omvangrijke financiële gevolgen je kunt verzekeren.

Zo heb je inzicht welke risico’s je beter niet zelf kunt óf wilt dragen. Op basis van die informatie stellen wij een verzekeringspakket op maat samen. Daarbij zijn kwaliteit en stabiliteit de kernwoorden. Zodat jij weet waar je aan toe bent. Een goed verzekeringspakket doet precies dat wat het belooft, op het moment dat je het ’t hardst nodig hebt.  

Bedrijfsverzekeringen

Wij kunnen een verzekeringspakket op maat samenstellen op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsschade, opstal, inventaris, rechtsbijstand, wagenpark, elektronica, werkmateriaal, ziektekosten, ongevallen en verzuim. Wil je meer informatie over de verschillende bedrijfsverzekeringen en onze dienstverlening? Neem contact met ons op. We praten graag verder over de verschillende mogelijkheden. Uiteraard hoort daar een goede kop koffie bij. Tot ziens? Bel  071 402 41 41 of vul het contactformulier in.

Cybercrime


“Het overkomt mij toch niet!”, is een veelvoorkomende uitspraak in de markt. Helaas is de realiteit dat het iedereen kan overkomen! 98% van alle bedrijven zijn het slachtoffer van een datahack of een poging daar toe. Cybercrime is de snelst groeiende vorm van misdaad van de laatste jaren.

Verlies van data en hacking zijn een paar voorbeelden en deze risico’s zijn niet of maar voor een deel gedekt onder traditionele verzekeringen. Wij bieden onze zakelijke klanten een speciale cyberverzekering aan, deze biedt een zeer uitgebreide dekking tegen de risico’s.

Wil je dat we met je meedenken, over hoe je de risico's voor jouw bedrijf het beste kan afdekken? Dat doen we graag! bel ons voor een afspraak op 071 420 41 41.